Ihre Rechte

Onze communicatieproducten

De koper heeft het recht zijn bestelling van communicatieproducten te annuleren, zonder betaling van een boete, binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op onze fysieke stockartikelen, niet op gedownloade producten en niet op de artikelen die gepersonaliseerd werden of samengesteld werden op vraag van de koper. Annuleert u een bestelling? Verwittig ons per e-mail van uw retourzending: greet.de.baets@greet-training.be. De koper stuurt dan de ongebruikte goederen in originele verpakking, op eigen risico en eigen kosten terug naar Gentweg 10 in 9971 LEMBEKE, België.

Bestellingen worden verstuurd na betaling.

Bij grotere bestellingen of bestellingen buiten België, nemen we contact op met de klant om de levering en de bestelling gepast af te spreken. We mailen altijd eerst de verzendingskost door. U bent vrij om dan nog te beslissen. U hebt het recht om van uw bestelling af te zien zonder kosten.

Onze trainingen

U kunt kosteloos een training/adviesgesprek annuleren tot veertien dagen vooraf:

  • Annuleert u een training/adviesgesprek minder dan veertien kalenderdagen vooraf? Dan betaalt u 50 % van de voorziene prestatie.
  • Annuleert u een training/adviesgesprek minder dan zeven kalenderdagen vooraf? Dan betaalt u 100 % van de voorziene prestatie.

Als u vóór aanvang van de opleiding alsnog verhinderd bent, dan is het toegestaan dat u een vervanger stuurt voor de gehele training.