Getuigenissen

Pagina's : 1


Workshop

VOV-beurs - aikidocommunicatie

Het was vernieuwend, bruikbaar kortom helemaal de moeite waard! Jammer dat het zo kort was. (Sarah Maes) ¦ Ik zat op de eerste rij in de VOV-beurs workshop aikidocommunicatie. Dit bedoel ik niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Het was een aangename verrassing: Greet bracht een boeiende mix van no-nonsense informatie, interactie en persoonlijke oefening. (Bernard Lernout – het leerhof, centrum voor levenslang leren, Vlaamse Ardennen)

 

VOKA Lerend Netwerk Management Assistants - Netwerksessie rond rapporteren en notuleren

Interessant, leerrijk en goede trainster. ¦ Je komt heel spontaan over, aangenaam om naar te luisteren. ¦ Het is interessant voor mensen die veel notuleren. 


Coaching

AMGEN - Individuele coaching Engels op maat

Zeer goed aangepast aan individuele noden. ¦ Aangenaam persoon om mee samen te werken. ¦ Verlang naar een even mooi Brits accent en vooral fluently spoken!

 

CBR - individuele coaching in veilige communicatie in het Engels of Duits

De begeleiding is goed zo, we moeten er niets aan veranderen. ¦ Ik raad deze begeleiding ook aan anderen aan.


Training

Telenet - Business Writing Skills

Zeer aangenaam, goed gevoel, ik had bang dat ik dom zou kunnen overkomen, maar je geeft me een warm gevoel. ¦ Concrete voorbeelden en persoonlijke feedback tijdens de workshop vind ik super. ¦ Ook zeer goede ondersteuning via Greets infodesk

 

Fopas - Van analyse tot beslissing

Ik heb nog nooit een lesgever een mail gestuurd, maar nu doe ik dit wel. Reden: ik wil u feliciteren met uw opleiding. Dagelijks pas ik het principe van de “giraf” toe en dit lukt wonderwel. Zelfs mijn evaluatie is erdoor gestegen. Goed, hé. Allé doe zo verder. 
 

BOL-BUDIV - Professioneel telefoneren

De combinatie theorie/praktijk was boeiend. ¦ Ik had geen verwachtingen en had verwacht dat het saai ging zijn, maar de opleiding en vooral de manier waarop het werd gebracht was uitstekend en oversteeg mijn verwachtingen!

 

PRAXAIR - Technical Writing Skills

Ervaren als één van de betere opleidingen tot nu toe gehad. ¦ Training was volledig op maat volgens onze behoeften.


Mission

Dersam International, Canada - Mission, een geur met een missie

Na en tijdens bepaalde management meeting calls doet het deugd om even aan dat flesje te ruiken .... de combinatie van de geur en het diep ademhalen zijn echt rustgevend en hebben al bepaalde sarcastische opmerkingen of uitbarstingen vermeden. Ik ga er zeer zuinig mee om ... het moet duren tot ik in Europa ben terug; maar het is efficiënt en ik geniet ervan iedere werkdag. Ik vind het een rustgevende geur.